হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
07 JUN 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.২৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৬,৯৭৬ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭২% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫১৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৩৩,৩৬৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৭১৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.২১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৯৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৩২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,০৭,৭১৬ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 JUN 2022 9:09AM by PIB Delhi
194.27 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 26,976
Active cases stand at 0.06%
Recovery Rate currently at 98.72%
2,513 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,33,365
3,714 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.21%)
Weekly Positivity Rate (0.97%)
85.32 cr Total Tests conducted so far; 3,07,716 tests conducted in the last 24 hours