Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 JUN 2022 9:15AM by PIB Delhi
194.12 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 25,782
Active cases stand at 0.06%
Recovery Rate currently at 98.73%
2,779 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,30,852
4,518 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.62%)
Weekly Positivity Rate (0.91%)
85.29 cr Total Tests conducted so far; 2,78,059 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
06 JUN 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.১২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৫,৭৮২ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৭৭৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৩০,৮৫২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৫১৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৬২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৯১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.২৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ২,৭৮,০৫৯ তৌখি