|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.০৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪8 হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৪,০৫২ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,২৭০ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৩%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৮৪% ওইরি
05 JUN 2022 9:25AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.০৯ (১,৯৪,০৯,৪৬,১৫৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৭,৪২,১৮৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৪ (৩,৪৪,২৩,৪৪৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,২৬০
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৩,৪৪৫
প্রিকোসন দোজ
৫২,৯৭,৬০৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৯,৭৭২
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮৯,৭৩০
প্রিকোসন দোজ
৮৯,১৮,৬৫০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৪,২৩,৪৪৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৪৩,৬২৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৬,০৩,৯৮৩
অনিশুবা দোজ
৪,৬২,০৯,০৯৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৩,২৮,৬০৫
অনিশুবা দোজ
৪৯,১৭,৫৭,৮০৯
প্রিকোসন দোজ
১০,৯৫,০৪৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৮১,৬৩৩
অনিশুবা দোজ
১৯,১২,৩৪,৭৪৫
প্রিকোসন দোজ
১৫,৪২,০৭৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,১৪,৮৬৬
অনিশুবা দোজ
১১,৯২,৯৬,১৪৯
প্রিকোসন দোজ
১,৯৭,৩৮,৬২৩
প্রিকোসন দোজ
৩,৬৫,৯১,৯৯৪
অপুনবা
১,৯৪,০৯,৪৬,১৫৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৪,০৫২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৬১৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,২৮,০৭৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,২৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,১৩,৬৯৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.২৬ (৮৫,২৬,২৩,৪৮৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৮৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.০৩ % ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.09 Cr
Over 3.44 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 24,052
4,270 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.73%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.84%
05 JUN 2022 9:25AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.09 Cr (1,94,09,46,157) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,47,42,189 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.44 Cr (3,44,23,443) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,260
2nd Dose
1,00,43,445
Precaution Dose
52,97,603
FLWs
1st Dose
1,84,19,772
2nd Dose
1,75,89,730
Precaution Dose
89,18,650
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,44,23,443
2nd Dose
1,76,43,628
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,96,03,983
2nd Dose
4,62,09,095
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,73,28,605
2nd Dose
49,17,57,809
Precaution Dose
10,95,045
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,81,633
2nd Dose
19,12,34,745
Precaution Dose
15,42,073
Over 60 years
1st Dose
12,71,14,866
2nd Dose
11,92,96,149
Precaution Dose
1,97,38,623
Precaution Dose
3,65,91,994
Total
1,94,09,46,157
India’s Active Caseload currently stands at 24,052. Active cases now constitute 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.73%. 2,619 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,28,073.
4,270 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,13,699 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.26 Cr (85,26,23,487) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.84% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.03%.