Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
03 JUN 2022 9:11AM by PIB Delhi
193.83 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 21,177
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,363 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,22,757
4,041 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.95%)
Weekly Positivity Rate (0.73%)
85.17 cr Total Tests conducted so far; 4,25,379 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
03 JUN 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৩.৮৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২১,১৭৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৫% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৩৬৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,২২,৭৫৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,০৪১ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৯৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.১৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,২৫,৩৭৯ তৌখি