হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৩.৭০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,৫০৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৭১২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৬৭% ওইরি
02 JUN 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৩.৭০ (১,৯৩,৭০,৫১,১০৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৬,২০,৬৫৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪১ (৩,৪১,৩১,৬৬১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,১১৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪১,৩৫১
প্রিকোসন দোজ
৫২,৫৪,৩৭০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৯,৪৪৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮৬,৩০৪
প্রিকোসন দোজ
৮৮,০৩,৬৭৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪১,৩১,৬৬১
অনিশুবা দোজ
১,৬৯,০৩,৮৫৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৫,২৭,৯৭২
অনিশুবা দোজ
৪,৫৯,১৭,৯৮৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭২,২৪,০৭৬
অনিশুবা দোজ
৪৯,০৭,০৬,৭৩৪
প্রিকোসন দোজ
৯,৪০,৬১৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৬৩,৭৬৭
অনিশুবা দোজ
১৯,১০,০৩,৬৪৮
প্রিকোসন দোজ
১৪,৪৬,০০৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,০০,১৩২
অনিশুবা দোজ
১১,৯১,৩৯,৩৩৪
প্রিকোসন দোজ
১,৯২,৩৩,০৫০
প্রিকোসন দোজ
৩,৫৬,৭৭,৭২২
অপুনবা
১,৯৩,৭০,৫১,১০৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,৫০৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৮৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,২০,৩৯৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৭১২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪১,৯৮৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.১৩ (৮৫,১৩,৩৮,৫৯৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৮৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 193.70 Cr
Over 3.41 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 19,509
3,712 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.67%
02 JUN 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 193.70 Cr (1,93,70,51,104) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,46,20,654 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.41 Cr (3,41,31,661) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,113
2nd Dose
1,00,41,351
Precaution Dose
52,54,370
FLWs
1st Dose
1,84,19,449
2nd Dose
1,75,86,304
Precaution Dose
88,03,679
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,41,31,661
2nd Dose
1,69,03,853
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,95,27,972
2nd Dose
4,59,17,988
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,72,24,076
2nd Dose
49,07,06,734
Precaution Dose
9,40,618
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,63,767
2nd Dose
19,10,03,648
Precaution Dose
14,46,005
Over 60 years
1st Dose
12,71,00,132
2nd Dose
11,91,39,334
Precaution Dose
1,92,33,050
Precaution Dose
3,56,77,722
Total
1,93,70,51,104
India’s Active Caseload currently stands at 19,509. Active cases now constitute 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,584 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,20,394.
3,712 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,41,989 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.13 Cr (85,13,38,595) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.67% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.84%.