হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৩.২৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৩৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,০৮৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫৬% ওইরি
29 MAY 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৩.২৮ (১,৯৩,২৮,৪৪,০৭৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৪,৮৮,৫৬৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৩৭ (৩,৩৭,৮৩,৫৭৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৬৮৯৪
অনিশুবা দোজ
১০০৩৯২৬৮
প্রিকোসন দোজ
৫২০৫৯৫৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৮৯৪৬
অনিশুবা দোজ
১৭৫৮২৭১৪
প্রিকোসন দোজ
৮৬৫৩৯২২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৩৭৮৩৫৭৪
অনিশুবা দোজ
১৬০৪২৫০৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৯৪২৮৮৬০
অনিশুবা দোজ
৪৫৫৯১৭৯৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৭১০৩৯০৬
অনিশুবা দোজ
৪৮৯৬৭৪৩০৮
প্রিকোসন দোজ
৮২২৯১৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩২৪১৪৯৩
অনিশুবা দোজ
১৯০৭৭৩৯৮৮
প্রিকোসন দোজ
১৩৬৪৯৯৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭০৮৪১২০
অনিশুবা দোজ
১১৮৯৮৩০৫১
প্রিকোসন দোজ
১৮৬৪০৮৫৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৪৬,৮৮,৬৫০
অপুনবা
১,৯৩,২৮,৪৪,০৭৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,০৮৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,০৩৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,১১,৩৭০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৭৪,৩০৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৯৭ (৮৪,৯৭,৯৯,১৪২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 193.28 Cr
Over 3.37 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 17,087
2,828 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.56%
29 MAY 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 193.28 Cr (1,93,28,44,077) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,44,88,568 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.37 Cr (3,37,83,574) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10406894
2nd Dose
10039268
Precaution Dose
5205957
FLWs
1st Dose
18418946
2nd Dose
17582714
Precaution Dose
8653922
Age Group 12-14 years
1st Dose
33783574
2nd Dose
16042506
Age Group 15-18 years
1st Dose
59428860
2nd Dose
45591799
Age Group 18-44 years
1st Dose
557103906
2nd Dose
489674308
Precaution Dose
822917
Age Group 45-59 years
1st Dose
203241493
2nd Dose
190773988
Precaution Dose
1364997
Over 60 years
1st Dose
127084120
2nd Dose
118983051
Precaution Dose
18640857
Precaution Dose
3,46,88,650
Total
1,93,28,44,077
India’s Active Caseload currently stands at 17,087. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,035 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,11,370.
2,828 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,74,309 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.97 Cr (84,97,99,142) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.56% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.60%.