হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
24 MAY 2022 9:21AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.৫২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৮৪১ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৬৩৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,০০,৭৩৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৭৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৭৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,০৭,৬২৬ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
24 MAY 2022 9:21AM by PIB Delhi
192.52 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,841
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,635 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,00,737
1,675 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.41%)
Weekly Positivity Rate (0.49%)
84.74 cr Total Tests conducted so far; 4,07,626 tests conducted in the last 24 hours