হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
22 MAY 2022 9:37AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯২.২৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৯৯৫ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২০২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৯৭,০০৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২২৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৬৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪২,৬৮১ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
22 MAY 2022 9:37AM by PIB Delhi
192.28 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,955
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,202 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,97,003
2,226 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.50%)
Weekly Positivity Rate (0.50%)
84.67 cr Total Tests conducted so far; 4,42,681 tests conducted in the last 24 hours