হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯২.১২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.২৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৪,৯৯৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৩২৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫১% ওইরি
21 MAY 2022 9:45AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯২.১২ (১,৯২,১২,৯৬,৭২০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪১,৬২,৬৭৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.২৬ (৩,২৬,৭৭,৮১৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,৪২১
অনিশুবা দোজ
১,০০,৩৩,৫৩১
প্রিকোসন দোজ
৫০,৯১,৯৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৮,১০৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৭২,৩১৮
প্রিকোসন দোজ
৮৩,৩৯,০৪৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,২৬,৭৭,৮১৭
অনিশুবা দোজ
১,৩৭,১২,১০৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯১,৫১,২২৯
অনিশুবা দোজ
৪,৪৬,৭২,৩৯০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৬৮,০৭,৮৮৯
অনিশুবা দোজ
৪৮,৬৭,৬৮,৭১৫
প্রিকোসন দোজ
৫,৪১,৩০১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩১,৮৭,৩১২
অনিশুবা দোজ
১৯,০১,০৮,০৯৬
প্রিকোসন দোজ
১১,৩৮,৪৩৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,৪৬,২৬৯
অনিশুবা দোজ
১১,৮৫,২৫,৭২৮
প্রিকোসন দোজ
১,৭০,৯৮,০২১
প্রিকোসন দোজ
অপুনবা
ভারতকী এক্তিব কেসলোদনা হৌজিক ১৪,৯৯৬তা লৈরি। লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মনুংদা এক্তিব কেসনা ০.০৩%গী শরুক ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২৩৪৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৯৪,৮০১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩২৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৯৯,৩৮২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৬৩ (৮৪,৬৩,৫৪,৭৩৩) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫১% ওইরি অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 192.12 Cr
Over 3.26 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 14,996
2,323 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.51%
21 MAY 2022 9:45AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 192.12 Cr (1,92,12,96,720) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,41,62,678 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.26 Cr (3,26,77,817) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,421
2nd Dose
1,00,33,531
Precaution Dose
50,91,987
FLWs
1st Dose
1,84,18,106
2nd Dose
1,75,72,318
Precaution Dose
83,39,049
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,26,77,817
2nd Dose
1,37,12,104
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,91,51,229
2nd Dose
4,46,72,390
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,68,07,889
2nd Dose
48,67,68,715
Precaution Dose
5,41,301
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,31,87,312
2nd Dose
19,01,08,096
Precaution Dose
11,38,437
Over 60 years
1st Dose
12,70,46,269
2nd Dose
11,85,25,728
Precaution Dose
1,70,98,021
Precaution Dose
3,22,08,795
Total
1,92,12,96,720
India’s Active Caseload currently stands at 14,996. Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,346 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,94,801.
2,323 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,99,382 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.63 Cr (84,63,54,733) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.51% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.47%.