হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
20 MAY 2022 9:21AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.৯৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,০০৪ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৬১৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৯২,৪৫৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২৫৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৫৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫১,১৭৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 MAY 2022 9:21AM by PIB Delhi
191.96 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,044
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,614 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,92,455
2,259 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.50%)
Weekly Positivity Rate (0.53%)
84.58 cr Total Tests conducted so far; 4,51,179 tests conducted in the last 24 hours