হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
19 MAY 2022 9:24AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.৭৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৪১৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৮২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৮৯,৮৪১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৬৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৫৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৭৭,৫৭০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 MAY 2022 9:24AM by PIB Delhi
191.79 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,419
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,582 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,89,841
2,364 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.50%)
Weekly Positivity Rate (0.55%)
84.54 cr Total Tests conducted so far; 4,77,570 tests conducted in the last 24 hours