হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
18 MAY 2022 9:31AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.৬৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৬৪৭ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৪৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৮৭,২৫৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৮২৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৪৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৩৪,৯৬২ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 MAY 2022 9:31AM by PIB Delhi
191.65 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,647
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,549 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,87,259
1,829 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.42%)
Weekly Positivity Rate (0.57%)
84.49 cr Total Tests conducted so far; 4,34,962 tests conducted in the last 24 hours