হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯১.৪৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.১৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৬,৪০০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৬৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫৯% ওইরি
17 MAY 2022 9:22AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯১.৪৮ (১,৯১,৪৮,৯৪,৮৫৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৯,৮৭,৩৯৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.১৯ (৩,১৯,০২,৫৬৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,১৯২
অনিশুবা দোজ
১,০০,৩০,৩১১
প্রিকোসন দোজ
৫০,৩৮,৫৬১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৭,৭১৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৬৬,৩০৪
প্রিকোসন দোজ
৮২,০৯,৯২৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,১৯,০২,৫৬৪
অনিশুবা দোজ
১,২৩,৫৫,৫৪৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯০,০৪,৩৭১
অনিশুবা দোজ
৪,৪১,২৪,৮৩৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৬৬,২৭,৫২৫
অনিশুবা দোজ
৪৮,৫১,২৯,১৫৯
প্রিকোসন দোজ
৪,৪১,৯৩৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩১,৪৯,৯৬০
অনিশুবা দোজ
১৮,৯৭,২১,২১৯
প্রিকোসন দোজ
১০,৩১,৬১০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,১৯,২৭৯
অনিশুবা দোজ
১১,৮২,৬১,৬৩৭
প্রিকোসন দোজ
১,৬৪,৫৬,২০১
প্রিকোসন দোজ
৩,১১,৭৮,২৩৯
অপুনবা
১,৯১,৪৮,৯৪,৮৫৮
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৬,৪০০দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৪৬৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৮৪,৭১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৬৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৫৭,৪৮৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৪৪ (৮৪,৪৪,৯১,৬৪০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 191.48 Cr
Over 3.19 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 16,400
1,569 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.59%
17 MAY 2022 9:22AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 191.48 Cr (1,91,48,94,858) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,39,87,395 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.19 Cr (3,19,02,564) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,192
2nd Dose
1,00,30,311
Precaution Dose
50,38,561
FLWs
1st Dose
1,84,17,715
2nd Dose
1,75,66,304
Precaution Dose
82,09,929
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,19,02,564
2nd Dose
1,23,55,548
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,90,04,371
2nd Dose
4,41,24,835
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,66,27,525
2nd Dose
48,51,29,159
Precaution Dose
4,41,938
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,31,49,960
2nd Dose
18,97,21,219
Precaution Dose
10,31,610
Over 60 years
1st Dose
12,70,19,279
2nd Dose
11,82,61,637
Precaution Dose
1,64,56,201
Precaution Dose
3,11,78,239
Total
1,91,48,94,858
India’s Active Caseload currently stands at 16,400. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,467 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,84,710.
1,569 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,57,484 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.44 Cr (84,44,91,640) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.59% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.44%.