হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯১.৩৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.১৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,৩১৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২০২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫৯% ওইরি
16 MAY 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯১.৩৭ (১,৯১,৩৭,৩৪,৩১৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৯,৪৯,৫৪৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.১৭ (৩,১৭,৮৯,৭৯৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,১৪৭
অনিশুবা দোজ
১,০০,২৯,৭৪৬
প্রিকোসন দোজ
৫০,২৭,১১১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৭,৬৪১
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৬৫,৪৩৯
প্রিকোসন দোজ
৮১,৭৯,২৯৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,১৭,৮৯,৭৯৫
অনিশুবা দোজ
১,২১,৫৫,৯৬০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৮৯,৭৮,৬০২
অনিশুবা দোজ
৪,৪০,২৯,৬১৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৬৫,৯৪,৩০৯
অনিশুবা দোজ
৪৮,৪৮,০৮,৮১২
প্রিকোসন দোজ
৪,২০,৬৩৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩১,৪২,০৫৯
অনিশুবা দোজ
১৮,৯৬,৪৬,৩২৪
প্রিকোসন দোজ
১০,০৬,৯৪৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,১৪,৫৫৪
অনিশুবা দোজ
১১,৮২,১০,৪২৯
প্রিকোসন দোজ
১,৬৩,১০,৮৯১
প্রিকোসন দোজ
৩,০৯,৪৪,৮৮০
অপুনবা
১,৯১,৩৭,৩৪,৩১৪
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৭,৩১৭তা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৫০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৮২,২৪৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২০২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৯৭,২৪২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৪১ (৮৪,৪১,৩৪,১৫৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 191.37 Cr
Over 3.17Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at17,317
2,202new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.59%
16 MAY 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 191.37 Cr (1,91,37,34,314) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,39,49,544sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.17 Cr (3,17,89,795) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,147
2nd Dose
1,00,29,746
Precaution Dose
50,27,111
FLWs
1st Dose
1,84,17,641
2nd Dose
1,75,65,439
Precaution Dose
81,79,298
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,17,89,795
2nd Dose
1,21,55,960
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,89,78,602
2nd Dose
4,40,29,617
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,65,94,309
2nd Dose
48,48,08,812
Precaution Dose
4,20,633
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,31,42,059
2nd Dose
18,96,46,324
Precaution Dose
10,06,947
Over 60 years
1st Dose
12,70,14,554
2nd Dose
11,82,10,429
Precaution Dose
1,63,10,891
Precaution Dose
3,09,44,880
Total
1,91,37,34,314
India’s Active Caseload currently stands at17,317.Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,550patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,82,243.
2,202new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,97,242COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 84.41Cr (84,41,34,156) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.59% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.74%.