রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা গলেন্তরী এৱার্দশিং লান্থোকখ্রে
10 MAY 2022 7:41PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ঙসি (মে ১০, ২০২২) রাস্ত্রপতি ভবনদা পাংথোকপা দিফেন্স ইনবেস্তিচর সেরেমোনীদা গলেন্তরী এৱার্দশিং অমসুং দিস্তিংগুইস সর্বিস দেকোরেসনশিং লান্থোকখ্রে।
থৌরম অদুদা শরুক য়াখিবা শক্নাইরবশিংগী মরক্তা ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি, ভারতকী প্রধান মন্ত্রী অমসুং কেন্দ্রগী ঙাকশেল মন্ত্রী শরুক য়াখি।
থৌরম অদুদা এৱার্দ ফংলবশিংগী পরিং অমসুং ফোতোগ্রাফশিং এতেচ তৌরি।

President's Secretariat
President of India Presents Gallantry Awards
10 MAY 2022 7:41PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, presented Gallantry Awards and Distinguished Service Decorations at the Defence Investiture Ceremony held at Rashtrapati Bhavan today (May 10, 2022).
Among the dignitaries present on the occasion were the Vice President of India, Prime Minister of India and Union Minister for Defence.
The list of awardees and photographs of the function are attached.