লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেস কম্ম্যুনিক
08 MAY 2022 12:30PM by PIB Imphal
ভারতকী সংবিধানগী আর্তিকল ২২৩না পীখিবা শক্তি শিজিন্নদুনা, রাস্ত্রপতিনা গুৱাহতি হায় কোর্তকী চীফ জস্তিস ওইনা থৌ পুরম্বা শ্রী জস্তিস সুধানশু ধুলিয়ানা ভারতকী সুপ্রিম কোর্তকী জজ ওইনা থৌ পুনবগীদমক মহাকপু খল্লক্তুনা মহাক্না হান্না পুরম্বা গুৱাহতি হায় কোর্তকী ফম অদু থাদোকপা নুমিৎ অদুদগী হৌদুনা হায় কোর্ত অদুগী চীফ জস্তিসকী ওফিসকী থৌদাংশিং লৌননবা গুৱাহতি হায় কোর্তকী খ্বাইদগী সেনিয়র জজ অমা ওইরিবা শ্রী জস্তিস নোংমৈকাপ্পম কোতিশ্বর সিংহবু এপোইন্ত তৌখ্রে৷

Ministry of Law and Justice
PRESS COMMUNIQUE
08 MAY 2022 12:30PM by PIB Delhi
In exercise of the power conferred by Article 223 of the Constitution of India, the President is pleased to appoint, Shri Justice Nongmeikapam Kotiswar Singh, senior most puisne Judge of the Gauhati High Court, to perform the duties of the office of the Chief Justice of that High Court with effect from the date Shri Justice Sudhanshu Dhulia relinquishes the charge as Chief Justice of the Gauhati High Court consequent upon his appointment as a Judge of the Supreme Court of India.