Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 MAY 2022 9:15AM by PIB Delhi
190.00 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 20,303
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,168 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,54,416
3,805 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.78%)
Weekly Positivity Rate (0.79%)
84.03 cr Total Tests conducted so far; 4,87,544 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
07 MAY 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.০০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২০,৩০৩ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,১৬৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৫৪,৪১৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৮০৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.০৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮৭,৫৪৪ তৌখি