হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
26 APR 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৭.৯৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৬৩৬ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৯৭০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,২৩,৩১১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৮৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৫০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪৯,১৯৭ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 APR 2022 9:16AM by PIB Delhi
187.95 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,636
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,970 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,23,311
2,483 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.55%)
Weekly Positivity Rate (0.58%)
83.54 cr Total Tests conducted so far; 4,49,197 tests conducted in the last 24 hours