Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 187.71 Cr
Over 2.66 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 16,522
2,541 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.54%
25 APR 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 187.71 Cr (1,87,71,95,781) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,30,40,984 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.66 Cr (2,66,55,947) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 4,17,414 precaution doses have been administered in age group 18-59 years so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404769
2nd Dose
10012236
Precaution Dose
4698351
FLWs
1st Dose
18415022
2nd Dose
17532487
Precaution Dose
7361461
Age Group 12-14 years
1st Dose
26655947
2nd Dose
2983166
Age Group 15-18 years
1st Dose
58151729
2nd Dose
41393756
Age Group 18-44 years
1st Dose
555492517
2nd Dose
475580091
Precaution Dose
92265
Age Group 45-59 years
1st Dose
202884711
2nd Dose
187395613
Precaution Dose
325149
Over 60 years
1st Dose
126839711
2nd Dose
116740697
Precaution Dose
14236103
Precaution Dose
2,67,13,329
Total
1,87,71,95,781
India’s Active Caseload currently stands at 16,522. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,862 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,21,341.
2,541 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,02,115 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.50 Cr (83,50,19,817) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.54% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.84%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৭.৭১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৬৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৬,৫২২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৪১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫৪% ওইরি
25 APR 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৭.৭১ (১,৮৭,৭১,৯৫,৭৮১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩০,২৯,৭৪৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৬৬ (২,৬৬,৫৫,৯৪৭) )দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা প্রিকোসন দোজ ৩,৮৭,৭১৯ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪৭৬৯
অনিশুবা দোজ
১০০১২২৩৬
প্রিকোসন দোজ
৪৬৯৮৩৫১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৫০২২
অনিশুবা দোজ
১৭৫৩২৪৮৭
প্রিকোসন দোজ
৭৩৬১৪৬১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৬৬৫৫৯৪৭
অনিশুবা দোজ
২৯৮৩১৬৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮১৫১৭২৯
অনিশুবা দোজ
৪১৩৯৩৭৫৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৪৯২৫১৭
অনিশুবা দোজ
৪৭৫৫৮০০৯১
প্রিকোসন দোজ
৯২২৬৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮৮৪৭১১
অনিশুবা দোজ
১৮৭৩৯৫৬১৩
প্রিকোসন দোজ
৩২৫১৪৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৩৯৭১১
অনিশুবা দোজ
১১৬৭৪০৬৯৭
প্রিকোসন দোজ
১৪২৩৬১০৩
প্রিকোসন দোজ
২,৬৭,১৩,৩২৯
অপুনবা
১,৮৭,৭১,৯৫,৭৮১
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৬,৫২২দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৮৬২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,২১,৩৪১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৪১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,০২,১১৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৫০ (৮৩,৫০,১৯,৮১৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৮৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।