শেল-থুম মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী ফাইনান্স মন্ত্রী, শ্রীমতি নির্মলা সিতারামন্না অই.এম.এফ.-ৱার্লদ বেঙ্ককী য়েংনিংথাগী মীফমদা শরুক বানবা বু.এস.এ.দা ঙসি নুমিদাং অথেংবদা ওফিসিয়েল ওইবা খোংচৎ অমদা খোংশাল্লগনি
কেন্দ্রগী ফাইনান্স মন্ত্রীনা অতোপ্পা লৈবাকশিংগা বাইলেতরেল ওইবা মীফমশিংদা শরুক য়াবদা নত্তনা জি.২০. ফাইনান্স মন্ত্রীশিং অমসুং সেন্ত্রেল বেঙ্ক গোবর্নরশিংগী মীফমদা শরুক য়ারগনি
17 APR 2022 7:14PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী ফাইনান্স অমসুং কোর্পোরেত এফিয়র্সকী মন্ত্রী, শ্রীমতি নির্মলা সিতারামন্না ২০২২গী এপ্রিল ১৮দগী হৌরগা ওফিসিয়েল ওইবা খোংচৎ অমগীদমক্তা য়ু.এস.এ.দা চৎলগনি। মহাক্কী খোংচৎ অসিগ মনুংদা, শ্রীমতি নির্মলা সিতারামন্না ইন্তর্নেস্নেল মোনিতরী ফন্দ (আই.এম.এফ.) অমসুং ৱার্লদ বেঙ্ককী স্প্রিং মীতিংশিং, জি.২০ ফাইনান্স মন্ত্রীশিং অমসুং সেন্ত্রেল বেঙ্ক গোবর্নর মীতিং (এফ.এম.সি.বি.জি.) মীতিংশিংদা শরুক য়ারগনি।
ফাইনান্স মন্ত্রীনা ইন্দোনেসিয়া, সাউথ কোরিয়া, স্রি লঙ্কা অমসুং সাউথ অফ্রিকা য়াওনা লৈবাক কয়া অমগা লোইননা বাইলেতরেল মীতিং অমদা শরুক য়ারগনি।
ফাইনান্স মন্ত্রীনা সেমিকন্দক্তর, ইনর্জী অমসুং ভারত সরকারগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা অতোপ্পা সেক্তরশিংদগ সি.ই.ও.শিংগা লোইননা ৱান-ওন-ৱান মীতিংসু পাংথোক্লগনি।
অৱাংবা থাক্কী মীফম অমদা, ফাইনান্স মন্ত্রীনা ৱার্লদ বেঙ্ককী প্রেসিদেন্ত শ্রী দেবিদ মালপাসগসু উনরগনি।
মহাক্কী খোংচৎ অসিগী মনুংদা, শ্রীমতি নির্মলা সিতারামন্না আই.এম.এফ.কী মেনেজিং দাইরেক্তরনা হোস্ত তৌবা “মনী এত এ ক্রোসরোদ”কী মতাংদা অৱাংবা থাক্কী পেনেল দিসকসন অমদা শরুক য়ারগনি।
ৱার্লদ বেঙ্ক, আই.এম.এফ.,জি.-২০ অমসুং ফাইনান্সিয়েল এক্সন তাস্ক ফোর্সকা লোইননা ওফিসিয়েল ওইবা মীফমদা শরুক য়াবদা নত্তনা ফাইনান্স মন্ত্রী অসিনা ৱাশিংতন দি.সি.দা লৈবা মমিং লৈরবা থিঙ্ক তেঙ্ক, এত্লান্তিক কাউন্সিলদা থৌরম অমা শরুক য়ারগনি অমসুং স্তেন্দফোর্দ য়ুনিভর্সিতীদা ফেকল্তী অমসুং মহেরোইশিংগা ৱারী-ৱাতাইসু শানরগনি।

Ministry of Finance
Union Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman to embark late tonight on official visit to USA to attend Spring Meetings of the IMF-World Bank
Union Finance Minister to participate also in G20 Finance Ministers & Central Bank Governors meetings besides bilateral meetings with many countries
17 APR 2022 7:14PM by PIB Delhi
Union Minister for Finance & Corporate Affairs Smt. Nirmala Sitharaman will be traveling to the USA on an official visit beginning April 18, 2022. During her visit, Smt. Sitharaman will be attending the Spring Meetings of the International Monetary Fund (IMF) & World Bank, the G20 Finance Ministers and Central Bank Governor Meeting (FMCBG) meetings.
The Finance Minister will take part in bilateral meetings with several countries, including Indonesia, South Korea, Sri Lanka and South Africa.
The Finance Minister will also hold one-on-one meetings with CEOs from the semiconductor, energy and other sectors of priority for the Government of India.
In a high-level meeting, the Finance Minister will also meet Mr David Malpass, President, World Bank.
During the course of the visit, Smt. Sitharaman will participate in a high-level panel discussion on “Money at a Crossroad” hosted by the Managing Director, IMF.
Apart from the official meetings with the World Bank, IMF, G-20 and Financial Action Task Force, the Finance Minister will also attend an event at the Atlantic Council, a prominent think tank based in Washington DC, and will also interact with the faculty and students at Stanford University.