হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
09 APR 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৫.৫৫ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৩৬৫লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,১৯৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৫,০১,১৯৬তা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১,১৫০ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২৫% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.৩৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৪,৬৬,৩৬২ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 APR 2022 9:04AM by PIB Delhi
185.55 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,365
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,194 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,01,196
1,150 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.25%)
Weekly Positivity Rate (0.23%)
79.34 cr Total Tests conducted so far; 4,66,362 tests conducted in the last 24 hours