Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 185.20 Cr
Over 2.04 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,639
1,033 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.22%
07 APR 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 185.20 Cr (1,85,20,72,469) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,23,20,478 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.04 Cr (2,04,40,247) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403951
2nd Dose
10003375
Precaution Dose
4506652
FLWs
1st Dose
18413677
2nd Dose
17517313
Precaution Dose
6959375
Age Group 12-14 years
1st Dose
20440247
Age Group 15-18 years
1st Dose
57491065
2nd Dose
39046615
Age Group 18-44 years
1st Dose
554905338
2nd Dose
468620860
Age Group 45-59 years
1st Dose
202798184
2nd Dose
185937186
Over 60 years
1st Dose
126775913
2nd Dose
115815818
Precaution Dose
12436900
Precaution Dose
2,39,02,927
Total
1,85,20,72,469
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 11,639 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,222 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,98,789.
1,033 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,82,039 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.25 Cr (79,25,09,451) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.22% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.21%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৫.২০ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.০৪গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৬৩৯দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ১,০৩৩ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.২২%দা লৈরি
07 APR 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৫.২০ (১,৮৫,২০,৭২,৪৬৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৩,২০,৪৭৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌজিক ফাওবদা নহা ওইরিবা মীওইই ২.০৪ (২,০৪,৪০,২৪৭) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৯৫১
অনিশুবা দোজ
১০০০৩৩৭৫
প্রিকোসন দোজ
৪৫০৬৬৫২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩৬৭৭
অনিশুবা দোজ
১৭৫১৭৩১৩
প্রিকোসন দোজ
৬৯৫৯৩৭৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২০৪৪০২৪৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৪৯১০৬৫
অনিশুবা দোজ
৩৯০৪৬৬১৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৯০৫৩৩৮
অনিশুবা দোজ
৪৬৮৬২০৮৬০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৭৯৮১৮৪
অনিশুবা দোজ
১৮৫৯৩৭১৮৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৭৫৯১৩
অনিশুবা দোজ
১১৫৮১৫৮১৮
প্রিকোসন দোজ
১২৪৩৬৯০০
প্রিকোসন দোজ
২,৩৯,০২,৯২৭
অপুনবা
১,৮৫,২০,৭২,৪৬৯
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,৬৩৯ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,২২২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৯৮,৭৮৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৮২,০৩৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.২৫ (৭৯,২৫,০৯,৪৫১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।