Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
02 APR 2022 9:10AM by PIB Delhi
184.52 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 13,445
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,404 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,92,326
1,260 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.24%)
Weekly Positivity Rate (0.23%)
79.02 cr Total Tests conducted so far; 5,28,021 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
02 APR 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৪.৫২ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৩,৪৪৫ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৪০৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৯২,৩২৬দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১,২৬০ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২৪% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.০২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৫,২৮,০২১ তৌখ্রে