উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
মেদিয়া ওর্গনাইজেসনশিংনা তোঙান তোঙানবা হেল্থ ইসুশিংগী মতাংদা এৱার্নেস কেম্পেনশিং শিন্দুনা থোক্লক্নবা উপ রাস্ত্রপতিনা হায়খি
ভেক্সিনগী কান্নবশিংগী মতাংদা মীয়ামদা এৱার্নেস শন্দোকপগী তঙাই ফদবা লৈ: উপ রাস্ত্রপতি
সি.এস.আর.না কম্পেনীশিংদা সমাজ অসিদা অমুক হন্না পীনবগী ফজরবা খুদোংচাবা অমা পীরি: ভি.পি.
উপ রাস্ত্রপতিনা 'সঞ্জীবানি: দি জর্নী' হায়বা দোকুমেন্তরী ফোংখ্রে
30 MAR 2022 8:16PM by PIB Imphal
তোঙান তোঙানবা হকশেলগা মরী লৈনবা ইসুশিংগী মরু ওইরিবা অদুগী মতাংদা এৱার্নেস শন্দোকপদা মেদিয়া ওর্গনাইজেসনশিংনা হেন্না প্রোএক্তিব ওইবা থৌদাং অমা লৌবা ঙম্মী হায়না ঙসি উপ রাস্ত্রপতি শ্রী এম ভেনকাইয়া নাইদুনা ফোংদোকখি৷ মীয়ামবু তাকপি-তম্বিনবা মেদিয়া ওর্গনাইজেসনশিংনা তোঙান তোঙানবা হেল্থ ইসুশিংগী মতাংদা এৱার্নেস কেম্পেন্দশিং শিন্দুনা থোক্লক্নবা মহাক্না হায়খি৷
উপ রাস্ত্রপতি শ্রী এম. ভেনকাইয়া নাইদুনা নেতৱার্ক ১৮ হাপ্লিবা দোকুমেন্তরী অমা, ‘সঞ্জীবানি : দি জর্নী' ফোংখিরম্মী অমদি এৱার্নেস শন্দোকপদা অমসুং ভেক্সিনগী খোংজেল তপ্লিববু থেংনবদা মীৎয়েং থম্লিবা ফেদেরেল বেঙ্ককী কেম্পেন্দ- সঞ্জীবানি : এ শোত ওফ লাইফ, হৌদোকখিরম্মী৷
ভেক্সিনেসনগী মরু অদু পল্লদুনা, শ্রী নাইদুনা হায়খি, "ভেক্সিন কাপ্পা হায়বসিনা পুন্সিবু তেমশিংনবা য়াবা লাইনা কয়া অমদগী ঙাকথোকপদা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরি৷ মরম অদুনা, ভেক্সিন কাপ্পগী কান্নবশিং অসি মীয়ামদা মরু ওইনা খুঙ্গংগী লমদমশিংদা লৈরিবা মীয়ামদা এৱার্নেস শন্দোক্নবা মীৎয়েং থমগদবনি৷"
ভারত্তা ঙসি ফাওবদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন দোজ কোতি ১৮৩ হেন্না কাপ্পা ঙমখিবা অসিদা সরকার, হেল্থকেয়র ৱার্করশিং অমদি প্রজাশিংনা পুন্না হোৎনমিন্নদুনা অপুনবগী ওইবা থৌদাং লৌমিন্নখিবা অসিগীদমক শ্রী নাইদুনা থাগৎখি৷ হৌজিক ফাওবা ভেক্সিন কাপ্তনা লৈরিবা মীওইশিংবু ভেক্সিন কাপথোকপিনবা মহাক্না মীয়ামদা হায়জখি৷
কোর্পোরেৎ সোসিএল রেস্পোন্সিবিলিতীগী মরু ওইবা অদু পল্লদুনা, সি.এস.আর.না কম্পেনীশিংদা সমাজ অসিদা অমুক হন্না পীনবগী ফজরবা খুদোংচাবা অমা পীরি হায়না শ্রী নাইদুনা ফোংদোকখি৷ সি.এস.আর. অসি চেরিতী নত্রগা ফিলানথ্রোপী অমা খক্তা নত্তে, মসি মীয়ামগী পুন্সিদা অহোংবা পুরক্নবা হোৎনরিবা থৌদাং অমনি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি৷
চীফ কন্তেন্ত ওফিসর শ্রী সন্তোশ মেনন, নেতৱার্ক ১৮ দিজিতেলগী সি.ই.ও. শ্রী পুনীত সিংবি, সি.এন.বি.সি. তি.ভি. ১৮গী মেনেজিং দাইরেক্তর শ্রীমতি শীরীন ভান, স্পিসিয়েল প্রোজেক্ত নেতৱার্ক ১৮গী মেনেজিং ইদিতর শ্রী অনন্দ নর্সিমহন, নেতৱার্ক ১৮ অমসুং ফেদেরেল বেঙ্ককী সেনিয়র একজিক্যুতিবশিং অমসুং অতোপ্পা মীওইশিংনা থৌরম অসিদা শরুক য়াখি৷

Vice President's Secretariat
Vice President calls upon media organisations to come up with awareness campaigns on various pressing health issues
There is a need for creating public awareness on the benefits of vaccines: Vice President
CSR gives companies a wonderful opportunity to give back to society: VP
Vice President unveils the documentary 'Sanjeevani: The Journey'
30 MAR 2022 8:16PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri M. Venkaiah Naidu today said that media organizations can play a more proactive role in spreading awareness on the importance of various health-related issues. He called upon media organisations to come up with awareness campaigns on various pressing health issues to educate the masses.
The Vice President, Shri M. Venkaiah Naidu was unveiling 'Sanjeevani: The Journey', a documentary encapsulating Network18 and Federal Bank’s campaign – Sanjeevani: A Shot of Life, which aims at spreading awareness and addressing vaccine hesitancy.
Stressing the importance of vaccination, Shri Naidu said, "Vaccination plays an important role in preventing many life-threatening diseases. Therefore, the focus should be on creating public awareness on the benefits of vaccines, especially in rural areas."
Shri Naidu lauded the government, healthcare workers and the citizens for their collective efforts in the administration of over 183 crore doses of COVID-19 vaccine in India, till date. He appealed to those who were yet to get vaccinated to shed vaccine hesitancy and get vaccinated.
Underlining the importance of Corporate Social Responsibility, Shri Naidu said that CSR gives companies a wonderful opportunity to give back to society. He said that CSR is not mere charity or philanthropy but a responsibility towards making a difference in the lives of people.
Shri Santosh Menon, Chief Content Officer, Shri Puneet Singhvi, CEO, Network 18 Digital, Smt. Shereen Bhan, Managing Editor, CNBC TV18, Shri Anand Narsimhan, Managing Editor, Special Projects Network 18, senior executives from Network 18 and Federal Bank and others were present.