Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 183.53 Cr
Over 1.36 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 15,378 today; stands at 0.04% of India’s total Positive Cases
1,259 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.25%
29 MAR 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 183.53 Cr (1,83,53,90,499) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,18,49,698 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.36 Cr (1,36,84,215) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,03,540
2nd Dose
99,97,372
Precaution Dose
44,34,514
FLWs
1st Dose
1,84,12,938
2nd Dose
1,75,04,076
Precaution Dose
68,19,657
Age Group 12-14 years
1st Dose
1,36,84,215
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,69,24,555
2nd Dose
3,74,81,738
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,43,83,974
2nd Dose
46,42,96,274
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,27,08,609
2nd Dose
18,49,49,757
Over 60 years
1st Dose
12,67,09,234
2nd Dose
11,52,04,183
Precaution Dose
1,14,75,863
Precaution Dose
2,27,30,034
Total
1,83,53,90,499
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 15,378 today, constituting 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,705 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,85,534.
1,259 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 5,77,559 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.79 Cr (78,79,32,913) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.25% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.22%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৩.৫৩ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.৩৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ১৫,৩৭৮দা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ১,২৫৯ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭৫% ওইরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৫% ওইরি
29 MAR 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৮৩.৫৩ (১,৮৩,৫৩,৯০,৪৯৯) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ২,১৮,৪৯,৬৯৮ খুত্থাংদা কাপখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি ২০২২গী মার্চ ১৬তা হৌদোকখিবনি। হৌজিক ফাওবদা নহা ওইরিবা মীওই করোর ১.৩৬ (১,৩৬,৮৪,২১৫) হেন্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৩,৫৪০
২শুবা দোজ
৯৯,৯৭,৩৭২
প্রিকোসন দোজ
৪৪,৩৪,৫১৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১২,৯৩৮
২শুবা দোজ
১,৭৫,০৪,০৭৬
প্রিকোসন দোজ
৬৮,১৯,৬৫৭
চহি ১২-১৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১,৩৬,৮৪,২১৫
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৬৯,২৪,৫৫৫
২শুবা দোজ
৩,৭৪,৮১,৭৩৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৪৩,৮৩,৯৭৪
২শুবা দোজ
৪৬,৪২,৯৬,২৭৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৭,০৮,৬০৯
২শুবা দোজ
১৮,৪৯,৪৯,৭৫৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৭,০৯,২৩৪
২শুবা দোজ
১১,৫২,০৪,১৮৩
প্রিকোসন দোজ
১,১৪,৭৫,৮৬৩
প্রিকোসন দোজ
২,২৭,৩০,০৩৪
অপুনবা
১,৮৩,৫৩,৯০,৪৯৯
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৫,৩৭৮ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৭০৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৮৫,৫৩৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৫৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৫,৭৭,৫৫৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৭৯ (৭৮,৭৯,৩২,৯১৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। হৌজিক্কী ওইনা লৈবাক অসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.২৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎসু ০.২২%দা লৈবগী রিপোর্ত ফংলি।