Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 MAR 2022 9:15AM by PIB Delhi
183.20 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,187
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,826 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,82,262
1,421 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.23%)
Weekly Positivity Rate (0.27%)
78.69 cr Total Tests conducted so far; 6,20,251 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
27 MAR 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৩.২০ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৬,১৮৭ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৮২৬ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৮২,২৬২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১,৪২১ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২৩% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২৭%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৬৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৬,২০,২৫১ তৌখ্রে