Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 182.87 Cr
Over 1.07 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 16,741 today; stands at 0.04% of India’s total Positive Cases
1,660 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.29%
26 MAR 2022 9:24AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 182.87 Cr (1,82,87,68,476) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,16,75,657 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.07 Cr (1,07,03,941) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403387
2nd Dose
9995166
Precaution Dose
4409040
FLWs
1st Dose
18412654
2nd Dose
17498704
Precaution Dose
6769105
Age Group 12-14 years
1st Dose
10703941
Age Group 15-18 years
1st Dose
56709375
2nd Dose
36903555
Age Group 18-44 years
1st Dose
554170726
2nd Dose
462702270
Age Group 45-59 years
1st Dose
202670789
2nd Dose
184553718
Over 60 years
1st Dose
126684042
2nd Dose
114954922
Precaution Dose
11227082
Precaution Dose
2,24,05,227
Total
1,82,87,68,476
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 16,741 today, constituting 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,349 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,80,436.
1,660 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,58,489 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.63 Cr (78,63,02,714) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.29% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.25%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮২.৮৭ লানখ্রে
চহি ১২-১৪ কাংলুপকী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.০৭গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ১৬,৭৪১দা হায়থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসতা ০.০৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ১,৬৬০ রিপোর্ত তৌরক্লি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ০.২৯%দা লৈরি
26 MAR 2022 9:24AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৮২.৮৭ (১,৮২,৮৭,৬৮,৪৭৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ২,১৬,৭৫,৬৫৭ খুত্থাংদা কাপখি।
চহি ১২-১৪ কাংলুপকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন অসি ২০২২গী মার্চ ১৬তা হৌদোকখিবনি। হৌজিক ফাওবদা নহা ওইরিবা মীওই করোর ১.০৭ (১,০৭,০৩,৯৪১) হেন্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৩৮৭
২শুবা দোজ
৯৯৯৫১৬৬
প্রিকোসন দোজ
৪৪০৯০৪০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১২৬৫৪
২শুবা দোজ
১৭৪৯৮৭০৪
প্রিকোসন দোজ
৬৭৬৯১০৫
চহি ১২-১৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১০৭০৩৯৪১
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৬৭০৯৩৭৫
২শুবা দোজ
৩৬৯০৩৫৫৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫৪১৭০৭২৬
২শুবা দোজ
৪৬২৭০২২৭০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০২৬৭০৭৮৯
২শুবা দোজ
১৮৪৫৫৩৭১৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৬৮৪০৪২
২শুবা দোজ
১১৪৯৫৪৯২২
প্রিকোসন দোজ
১১২২৭০৮২
প্রিকোসন দোজ
অপুনবা
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৬,৭৪১ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৩৪৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৮০,৪৩৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৬০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৬,৫৮,৪৮৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৬৩ (৭৮,৬৩,০২,৭১৪) হেন্না তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। হৌজিক্কী ওইনা লৈবাক অসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.২৯%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎসু ০.২৫%দা লৈবগী রিপোর্ত ফংলি।