হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রীগী ৱারী-ৱাতাই শাবগী থৌরম ‘পরিক্ষা পে চর্চা’গী ৫শুবা ইদিসন এপ্রিল ১, ২০২২দা পাঙথোক্কদৌরি
প্রধান মন্ত্রীনা মালেম শিনবা থুংবদগী মহৈরোয়শিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিংগা লোয়ননা ৱারী-ৱাতায় শাগদৌরি
ক্রিএতিব রাইতিং কম্পিতিসনগীদমক পার্তিসিপেন্ত লাখ ১৫.৭না থৱায় য়াওনা রেজস্তর তৌরকখি
24 MAR 2022 6:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এপ্রিল ১, ২০২২দা পরিক্ষা পে চর্চাগী ৫শুবা ইদিসন্দা মালেম শিনবা থুংবদগী মহৈরোয়শিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিংগা লোয়ননা ৱারী-ৱাতায় শাগনি। ক্রিএতিব রাইতিং কম্পিতিসনগীদমক পার্তিসিপেন্ত লাখ ১৫.৭না থৱায় য়াওনা রেজস্তর তৌরকখি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পরিক্ষাগী ৱাখল ৱাবা অসি কোকহন্নবা অমসুং পুন্সিবু উৎসব অমগুম্নবা খন্নবা লম্বীশিং মহাক্কা লোয়ননা খন্ন-নৈন্নবা লৈবাক পুম্বদগী অমসুং মপাল লৈবাকশিংদী মহৈরোয়শিং, ওজাশিং অমসুং মমা-মপাশিংগা অখন্ননা ৱারী-ৱাতায় শাবগী থৌরম – পরিক্ষা পে চর্চা অসি কন্সেপচুএলাইজ তৌখি।
থৌরম অসি এজুকেসন মন্ত্রালয়গী দিপার্তমেন্ত ওফ স্কুল এজুকেসন এন্দ লিতরেসীনা হৌখিবা চহি মরি অসিদা মাইপাক্না পাঙথোকখি। পি.পি.সি.গী অহানবগী ইদিসন অহুম অসি তাউন-হোল ইন্তরেক্তিব ফোর্মেৎ অমদা নই দিল্লীদা পাঙথোকখি। মরিশুবা ইদিসন অদুনা ওনলাইন ওইনা এপ্রিল ৭, ২০২১দা পাঙথোকখি।

Ministry of Education
5th edition of the Prime Minister’s interaction programme ‘Pariksha Pe Charcha’ to be held on 1st April, 2022
Prime Minister to interact with students, teachers and parents all over the world
Around 15.7 lakh participants registered enthusiastically for the creative writing competition
24 MAR 2022 6:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be interacting with the students, teachers and parents all over the world during the 5th edition of Pariksha Pe Charcha on 1st April, 2022. Around 15.7 lakh participants registered enthusiastically for the creative writing competition.
Prime Minister Shri Narendra Modi conceptualized a unique interactive program - Pariksha Pe Charcha wherein students, parents, teachers across the nation and also from overseas interact with him to discuss ways to overcome exam stress and celebrate life as an Utsav.
This event has been organized successfully for the last four years by the Department of School Education & Literacy, Ministry of Education. The first three editions of PPC were held in New Delhi in a town-hall interactive format. The fourth edition was held online on 7th April, 2021.