হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮১.৮৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ২৩,০৮৭তা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৭৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৩৬% ওইরি
23 MAR 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮১.৮৯ (১,৮১,৮৯,১৫,২৩৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১৪,৮৭,৮০৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত লাখ ৫২ (৫২,১০,৭৭৫) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩১৮৫
অনিশুবা দোজ
৯৯৯২৫৬১
প্রিকোসন দোজ
৪৩৭৯৩৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১২৩৬২
অনিশুবা দোজ
১৭৪৯২৬৮৯
প্রিকোসন দোজ
৬৭০৩৭৮৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৫২১০৭৭৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৬৩৯৬৭৮৪
অনিশুবা দোজ
৩৬১১৮৮৮৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৩৯৫০২০৯
অনিশুবা দোজ
৪৬০৮৪০২৯২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৬৩৭৬৮০
অনিশুবা দোজ
১৮৪১১১০৬৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৬৬০১৯৯
অনিশুবা দোজ
১১৪৬৭৭৭৭১
প্রিকোসন দোজ
১০৯২৭৬১৮
প্রিকোসন দোজ
২,২০,১০,৭৭৭
অপুনবা
১,৮১,৮৯,১৫,২৩৪
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ২৩,০৮৭ তা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৫%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৪২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৭৩,০৫৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৭৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৬,৭৭,২১৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৪২ (৭৮,৪২,৯০,৮৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 181.89 Cr
More than 52 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 23,087 today; stands at 0.05% of India’s total Positive Cases
1,778 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.36%
23 MAR 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 181.89 Cr (1,81,89,15,234) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,14,87,809 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 52 lakh (52,10,775) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403185
2nd Dose
9992561
Precaution Dose
4379371
FLWs
1st Dose
18412362
2nd Dose
17492689
Precaution Dose
6703788
Age Group 12-14 years
1st Dose
5210775
Age Group 15-18 years
1st Dose
56396784
2nd Dose
36118886
Age Group 18-44 years
1st Dose
553950209
2nd Dose
460840292
Age Group 45-59 years
1st Dose
202637680
2nd Dose
184111064
Over 60 years
1st Dose
126660199
2nd Dose
114677771
Precaution Dose
10927618
Precaution Dose
2,20,10,777
Total
1,81,89,15,234
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 23,087 today, constituting 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,542 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,73,057.
1,778 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,77,218 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.42 Cr (78,42,90,846) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.36% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.26%.