হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
21 MAR 2022 8:54AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮১.২৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৫,১০৬ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৬% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৬৫২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৬৭,৭৭৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৪৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৩০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৮৪,৪৯৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 MAR 2022 8:54AM by PIB Delhi
181.24 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 25,106
Active cases stand at 0.06%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,652 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,67,774
1,549 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.40%)
Weekly Positivity Rate (0.40%)
78.30 cr Total Tests conducted so far; 3,84,499 tests conducted in the last 24 hours