Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks on phone with His Excellency Yoon Suk-yeol, President-elect of the Republic of Korea
17 MAR 2022 2:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone earlier today with His Excellency Yoon Suk-yeol, President-elect of the Republic of Korea.
Prime Minister congratulated H.E. Yoon on his victory in the recent Presidential elections of ROK.
The leaders agreed on the importance of further broadening and deepening the India-Korea Special Strategic Partnership, especially in the present global context. They discussed various sectors that offer potential for accelerated bilateral cooperation, and agreed to work together to this end.
The leaders also emphasised their desire to jointly celebrate the 50th anniversary of the establishment of diplomatic relations between India and ROK next year.
Prime Minister invited H.E. Yoon to visit India at his earliest convenience.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী প্রেসিদেন্ত খল্লবা হিজ এক্সেলেন্সী য়ুন সুক-য়িওলগা ফোন্দা ৱারী শানখ্রে
17 MAR 2022 2:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঙল্লিঙৈদা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী প্রেসিদেন্ত খল্লবা হিজ এক্সেলেন্সী য়ুন সুক-য়িওলগা ফোন্দা ৱারী শানখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. য়ুনবু রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী হন্দক্তা পাঙথোকখিবা প্রেসিদেন্সিএল মীখলদা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি‍।
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-কোরিয়া স্পিসিএল স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপপু, মরুওইনা হৌজিক ওইরিবা মালেমগী ফীভমসিদা হেন্না পাকথোক চাউথোকহন্নবা অমদি মনুং হঞ্জিনবা ওইহনবগী মরুওইবগী ৱাফম য়ানখি‍। মখোয়না হেন্না খোঙজেল য়াঙনা নাকল অনিগী তেংবাংনবগী মতিংবু হেনগৎহনগদববা তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংগী মতাঙদা খন্নখি অমদি মদু ফংনবগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্ননবা য়ানখি‍।
লুচিংবশিং অদুনা মতঙ চহিদা ভারত অমসুং রিপব্লিক ওফ কোরিয়াগী মরক্তা দিপ্লোমেতিক মরী শেমগৎখিবগী ৫০শুবা কুমওন থৌরম পুন্না পাঙথোকমিন্নবগী অপামবশিং ফোঙদোক্নখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. য়ুনবু মাগী খুদোংচাগদবা মতম অমা য়েংলগা অথুবদা ভারত্তা লাক্নবা পাউকৎ তৌখি‍।