প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী লঙ্কাগী শেল-থুম মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী বাসিল রাজাপক্সানা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারী শাখ্রে
16 MAR 2022 7:07PM by PIB Imphal
নই দিল্লীদা ওফিসিএল খোঙচৎকী লাকপা শ্রী লঙ্কাগী শেল-থুম মন্ত্রী, ইকায় খুম্ননীংঙাই ওইরবা বাসিল রাজাপক্সানা ঙসিগী অঙনবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারী শাখ্রে।
শেল-থুম মন্ত্রী, রাজাপক্সানা লৈবাক অনিগী শেন্মিৎলোনগী তেংবাংনরিবা অসিবু মপাঙ্গল লৈহন্নবা লৈবাক অনিনা পায়খৎলিবা খোঙথাংশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা শ্মলপ্পা পাউদম পীখি অমসুং শ্রী লঙ্কাগী শেন্মিৎলোন্দা ভারতনা তেংবাংবগীদমক্তা মহাক্কী মফমদা থাগৎ ৱাহৈসু ফোংদোকখি।
ভারতনা ইন্দুনা চৎলিবা “য়ুম্লোন্নবনা হান্না” হায়বা থৌশিল-থৌরাং অমসুং এস.এ.জি.এ.আর. (লমদম অসিগী ওইনা পুম্নমক্কী সেক্যুরিতী অমসুং গ্রোথ) দোক্ত্রিন্দা শ্রী লঙ্কানা য়ারিবা থৌদাংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱাফম থমখি। ভারতনা শ্রী লঙ্কাগী মবুকচেল ফবা মীয়ামগীদমক্তা মখা তানা লেপখিগনি হায়বা ৱাফম অসিসু মহাক্না অমুক হন্না থমখি।
শেল-থুম মন্ত্রী, রাজাপক্সানা কলচরগী হীরম য়াওনা লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীবু হান্নদগী হেন্না চেৎশিল্লকপা অসিবু শকখঙখি। প্রধান মন্ত্রীনা বুধ অমসুং রমায়ন তুরিজম সর্কিৎ য়াওনা লমকোয়বা লাকপা হেনগৎহনবা ঙম্বগী মতিক লৈরিবা অসিবুসু মরু ওইনা পনখি।

Prime Minister's Office
Finance Minister of Sri Lanka, His Excellency Basil Rajapaksa calls on Prime Minister Sh. Narendra Modi
16 MAR 2022 7:07PM by PIB Delhi
Finance Minister of Sri Lanka, Hon. Basil Rajapaksa, who is on an official visit to New Delhi, called on Prime Minister Sh. Narendra Modi earlier today.
Finance Minister Rajapaksa briefed the Prime Minister on initiatives being taken by both countries to increase bilateral economic cooperation, and conveyed his thanks for the support extended by India for the Sri Lankan economy.
Prime Minister spoke about the central role that Sri Lanka occupies in India’s ‘Neighbourhood First’ policy and its S.A.G.A.R (Security and Growth for all in the Region) doctrine. He reiterated that India would continue to stand with the friendly people of Sri Lanka.
Finance Minister Rajapaksa noted the deepening people-to-people relations between both countries, including in the cultural sphere. Prime Minister pointed to the potential for increasing tourist flows, including through joint promotion of Buddhist and Ramayan tourism circuits.