য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীবু চহি ১২দগী ১৪ ফাওবগী অঙাংশিংগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অমসুং চহি ৬০গী মথক্তা লৈরিবা প্রজা পুম্নমক্কী ওইনা প্রকোসন দোজ কাপ্পা হৌখিবা অসিদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত মচা খুদিংমক শাফনা অমসুং হকচাং ফবা পুন্সি অমা হিংহন্নবা হোৎনরিবা শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা, মীওই খুদিংমক্কী লেম্না ভেক্সিন কাপ্পগী কেম্পেন অসিগী শরুক ওইনা ঙসিদগী চহি কাংলুপ ১২-১৪গী অঙাংশিংগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অমসুং চহি ৬০+কী প্রজা পুম্নমক্কী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা হৌখ্রে
চহি কাংলুপ অসিগী মীওই খুদিংমক্না ভেক্সিন কাপথোকপীগদবনি
মীশিং করোর ১৩০ লৈবা লৈবাক অমদা, প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা উৎখিবা থৌনা লৈবা অমসুং লুচিংবা হৈবা মগুন অসি য়াওদনা অসিগুম্বা খোঙজেল অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কেম্পেন অমা চত্থবা হায়বা অসি ওইথোক্তবনি অমসুং মসি মহাক্কী মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা মগুন অসিগী খুত্থাংদা ওইথোকপা ঙমহনখি
ঐহাক্না শ্রী মোদীবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং, কেম্পেন অসিবু মাইপাকপা ঙমহনখিবা হেল্থ ৱার্কর পুম্নমকপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি
16 MAR 2022 6:16PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীবু চহি ১২দগী ১৪ ফাওবগী অঙাংশিংগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অমসুং চহি ৬০গী মথক্তা লৈরিবা প্রজা পুম্নমক্কী ওইনা প্রকোসন দোজ কাপ্পা হৌখিবা অসিদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী ত্বিতশিংদা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “ভারত মচা খুদিংমক শাফনা অমসুং হকচাং ফবা পুন্সি অমা হিংহন্নবা হোৎনরিবা শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা, মীওই খুদিংমক্কী লেম্না ভেক্সিন কাপ্পগী কেম্পেন অসিগী শরুক ওইনা ঙসিদগী চহি কাংলুপ ১২দগী ১৪গী অঙাংশিংগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অমসুং চহি ৬০+কী প্রজা পুম্নমক্কী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা হৌখ্রে। চহি কাংলুপ অসিগী মীওই খুদিংমক্না ভেক্সিন কাপথোকপীগদবনি।”
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রীনা হায়খি, “মীশিং করোর ১৩০ লৈবা লৈবাক অমদা, প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা উৎখিবা থৌনা লৈবা অমসুং লুচিংবা হৈবা মগুন অসি য়াওদনা অসিগুম্বা খোঙজেল অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কেম্পেন অমা চত্থবা হায়বা অসি ওইথোক্তবনি অমসুং মসি মহাক্কী মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা মগুন অসিগী খুত্থাংদা ওইথোকপা ঙমহনখি। ঐহাক্না শ্রী মোদীবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং, কেম্পেন অসিবু মাইপাকপা ঙমহনখিবা হেল্থ ৱার্কর পুম্নমকপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি।”

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah has congratulated Prime Minister, Narendra Modi, for commencing COVID-19 vaccination of children in 12 to 14 years age group and Precaution Dose for all citizens above 60 years
Under leadership of Shri Narendra Modi, who is committed to safe and healthy life of every Indian, under the free vaccine campaign for all, from today onwards, COVID-19 vaccination of children in 12-14 years age group and precaution dose for all citizens of 60+ years has started
Everyone in this age group must get vaccinated
In a nation with a population of 130 crore, it was impossible to run a COVID-19 vaccination campaign with such speed without strong will and leadership, which Prime Minister, Narendra Modi has displayed, and made possible through his farsightedness
I congratulate Shri Modi and, salute all health workers who made this campaign a success
16 MAR 2022 6:16PM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah has congratulated the Prime Minister, Narendra Modi, for commencing COVID-19 vaccination of children in the 12 to 14 years age group and the Precaution Dose for all citizens above 60 years of age.
In his tweets, Shri Amit Shah said “Under the leadership of Shri Narendra Modi, who is committed to the safe and healthy life of every Indian, under the free vaccine campaign for everyone, from today onwards, COVID-19 vaccination of children in 12 to 14 years age group and precaution dose to all citizens of 60+ years has started. Everyone in this age group must get vaccinated.”
The Union Home and Cooperation Minister said “In a nation with a population of 130 crore, it was impossible to run COVID-19 vaccination campaign with such speed, without strong will and leadership, which Prime Minister, Narendra Modi has shown, and made possible through his farsightedness. I congratulate Shri Modi for this, and, salute all health workers who made this campaign a success.”