Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 MAR 2022 9:08AM by PIB Delhi
180.60 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 32,811
Active cases stand at 0.08%
Recovery Rate currently at 98.72%
3,884 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,50,055
2,876 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.38%)
Weekly Positivity Rate (0.44%)
78.05 cr Total Tests conducted so far; 7,52,818 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
16 MAR 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮০.৬০ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩২,৮১১দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৮%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক্কী ওইনা ৯৮.৭২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৩,৮৮৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৫০,০৫৫দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৭৬ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৩৮% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৪৪%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.০৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৭,৫২,৮১৮ তৌখ্রে