Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
15 MAR 2022 9:13AM by PIB Delhi
180.40 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 33,917
Active cases stand at 0.08%
Recovery Rate currently at 98.72%
4,722 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,46,171
2,568 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.37%)
Weekly Positivity Rate (0.46%)
77.97 cr Total Tests conducted so far; 7,01,773 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
15 MAR 2022 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮০.৪০ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩৩,৯১৭ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৪,৭২২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৪৬,১৭১দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ২,৫৬৮ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৩৭% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৪৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৯৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৭,০১,৭৭৩ তৌখ্রে