Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 MAR 2022 9:10AM by PIB Delhi
180.13 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 38,069
Active cases stand at 0.09%
Recovery Rate currently at 98.71%
5,559 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,37,072
3,116 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.41%)
Weekly Positivity Rate (0.50%)
77.85 cr Total Tests conducted so far; 7,61,737 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
13 MAR 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮০.১৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩৮,০৬৯ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৯%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৫,৫৫৯ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৩৭,০৭২দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩,১১৬ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৪১% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৫০%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৮৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৭,৬১,৭৩৭ তৌখ্রে