হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ করোর ১৭৯.৭২ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৬.৭৩ হেন্না কাপখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,১৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪২,২১৯দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি হৌজিক ০.৫৫%দা লৈরি
11 MAR 2022 9:29AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৬.৭৩ (১৮,২৩,৩২৯) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৯.৭২ (১,৭৯,৭২,০০,৫১৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,০৯,৭৮,৯৫৯গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৪৪৬
অনিশুবা দোজ
৯৯,৮১,৭০৯
প্রিকোসন দোজ
৪২,৮৯,৪৯৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,১৬০
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৭২,১৯৩
প্রিকোসন দোজ
৬৪,৯৮,৮৬৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫৭,২১,৩৬৩
অনিশুবা দোজ
৩,২৮,৯৪,৭৮১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৩০,৭৪,৮৭৩
অনিশুবা দোজ
৪৫,৩৩,৫৫,৯৫৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৪,৮৩,৪৩৭
অনিশুবা দোজ
১৮,২২,৬৭,৩২৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৬২,৯২২
অনিশুবা দোজ
১১,৩৫,১৬,৮১১
প্রিকোসন দোজ
১,০২,৬৭,১৭৫
প্রিকোসন দোজ
২,১০,৫৫,৫৪০
অপুনবা
১,৭৯,৭২,০০,৫১৫
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬,২০৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,২৬,৩২৮ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকভরী রেৎ অসি ৯৮.৭০% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,১৯৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪২,২১৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.১০% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৮,১২,৩৬৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৬৮ (৭৭,৬৮,৯৪,৮১০)গী মথক্তা তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 179.72 Cr
More than 16.73 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
4,194 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 42,219
Weekly Positivity Rate is presently at 0.55%
11 MAR 2022 9:29AM by PIB Delhi
With the administration of more than 16.73 lakh Doses (16,73,515) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 179.72 Cr (1,79,72,00,515) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,09,78,959 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,446
2nd Dose
99,81,709
Precaution Dose
42,89,499
FLWs
1st Dose
1,84,11,160
2nd Dose
1,74,72,193
Precaution Dose
64,98,866
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,57,21,363
2nd Dose
3,28,94,781
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,30,74,873
2nd Dose
45,33,55,953
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,24,83,437
2nd Dose
18,22,67,327
Over 60 years
1st Dose
12,65,62,922
2nd Dose
11,35,16,811
Precaution Dose
1,02,67,175
Precaution Dose
2,10,55,540
Total
1,79,72,00,515
6,208 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,26,328.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%.
4,194 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 42,219. Active cases constitute 0.10% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,12,365 tests being conducted. India has so far conducted over 77.68 Cr (77,68,94,810) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.55% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.52%.