হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
10 MAR 2022 9:06AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৯.৫৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪৪,৪৮৮ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.১০%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৬,৫৫৪ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,২০,১২০দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৪,১৮৪ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৪৮% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৫৮%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৬০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,৭৩,৯৭৪ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
10 MAR 2022 9:06AM by PIB Delhi
179.53 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 44,488
Active cases stand at 0.10%
Recovery Rate currently at 98.70%
6,554 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,20,120
4,184 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.48%)
Weekly Positivity Rate (0.58%)
77.60 cr Total Tests conducted so far; 8,73,974 tests conducted in the last 24 hours