হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৮.৯০ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪.৮০ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৩৬২ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৪,১১৮দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭৩% ওইরি
07 MAR 2022 9:45AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪.৮০ (৪,৮০,১৪৪) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৮.৯০ (১,৭৮,৯০,৬১,৮৮৭) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,০৭,৫১,০৭৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,১৩২
অনিশুবা দোজ
৯৯,৭৬,০৭৬
প্রিকোসন দোজ
৪২,৪৬,৪২১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১০,৪৯৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৬০,৭৩৩
প্রিকোসন দোজ
৬৩,৮৯,৩০১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫৪,০৫,৪৭৪
অনিশুবা দোজ
৩,০৯,৬২,১১২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,২৬,০১,৭৪৯
অনিশুবা দোজ
৪৪,৯৮,৩৭,৫৬৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৪,০৮,৭২৪
অনিশুবা দোজ
১৮,১৪,৪৩,২৬৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,১৪,২২৮
অনিশুবা দোজ
১১,২৯,৯৫,১২২
প্রিকোসন দোজ
১,০০,০৮,৪৮৩
প্রিকোসন দোজ
২,০৬,৪৪,২০৫
অপুনবা
১,৭৮,৯০,৬১,৮৮৭
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৬২০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৩,৯৮,০৯৫ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৮% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৩৬২ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৪,১১৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.১৩% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৬,১২,৯২৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৩৪ (৭৭,৩৪,৩৭,১৭২) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 178.90 Cr
More than 4.80 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.68%
4,362 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 54,118
Weekly Positivity Rate is presently at 0.73%
07 MAR 2022 9:45AM by PIB Delhi
With the administration of more than 4.80 lakh Doses (4,80,144) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 178.90 Cr (1,78,90,61,887) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,07,51,079 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,132
2nd Dose
99,76,076
Precaution Dose
42,46,421
FLWs
1st Dose
1,84,10,499
2nd Dose
1,74,60,733
Precaution Dose
63,89,301
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,54,05,474
2nd Dose
3,09,62,112
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,26,01,749
2nd Dose
44,98,37,567
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,24,08,724
2nd Dose
18,14,43,266
Over 60 years
1st Dose
12,65,14,228
2nd Dose
11,29,95,122
Precaution Dose
1,00,08,483
Precaution Dose
2,06,44,205
Total
1,78,90,61,887
9,620 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,98,095.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.68%.
4,362 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 54,118. Active cases constitute 0.13% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 6,12,926 tests being conducted. India has so far conducted over 77.34 Cr (77,34,37,172) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.73% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.71%.