হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২১ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৫৬১ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭৭,১৫২দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৯৯% ওইরি
03 MAR 2022 9:20AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২১ (২১,৮৩,৯৭৬) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৮ (১,৭৮,০২,৬৩,২২২) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,০৫,৪১,৯৮৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৭৫৭
অনিশুবা দোজ
৯৯,৭০,০৩২
প্রিকোসন দোজ
৪১,৯৯,২৭৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৯,৮৬১
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৪৮,৫৩৭
প্রিকোসন দোজ
৬২,৯০,৩০৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫০,২৫,৪৯০
অনিশুবা দোজ
২,৮৭,৩৫,৪৪৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,২০,৭১,২৫৪
অনিশুবা দোজ
৪৪,৬১,৩১,৩৫৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৩,১৫,৮৫৩
অনিশুবা দোজ
১৮,০৫,৮৩,৬৬১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৪,৪৭,২৯২
অনিশুবা দোজ
১১,২৪,৬৮,৩৫১
প্রিকোসন দোজ
৯৭,৬৪,৭৪৫
অপুনবা
১,৭৮,০২,৭৩,২২২
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৯৪৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৩,৫৩,৬২০ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬২% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৫৬১ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭৭,১৫২ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.১৮% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৮,৮২,৯৫৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭ (৭৭,০০,৫০,০০৫) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৯৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 178 Cr
More than 21 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.62%
6,561 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 77,152
Weekly Positivity Rate is presently at 0.99%
03 MAR 2022 9:20AM by PIB Delhi
With the administration of more than 21 lakh Doses (21,83,976) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 178 Cr (1,78,02,63,222) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,05,41,983 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,757
2nd Dose
99,70,032
Precaution Dose
41,99,279
FLWs
1st Dose
1,84,09,861
2nd Dose
1,74,48,537
Precaution Dose
62,90,304
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,50,25,490
2nd Dose
2,87,35,449
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,20,71,254
2nd Dose
44,61,31,357
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,23,15,853
2nd Dose
18,05,83,661
Over 60 years
1st Dose
12,64,47,292
2nd Dose
11,24,68,351
Precaution Dose
97,64,745
Precaution Dose
2,02,54,328
Total
1,78,02,63,222
14,947 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,53,620.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.62%.
6,561 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 77,152. Active cases constitute 0.18% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,82,953 tests being conducted. India has so far conducted over 77 Cr (77,00,50,005) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.99% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.74%.