হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
25 FEB 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৬.৮৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩৪,২৩৫ ওইরি
এক্তিব কেস ০.৩১% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২৬,৯৮৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২২,৪৬,৮৮৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,১৬৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.২৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৪৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৪৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১০,৩০,০১৬ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 FEB 2022 9:04AM by PIB Delhi
176.86 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,34,235
Active cases stand at 0.31%
Recovery Rate currently at 98.49%
26,988 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,22,46,884
13,166 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.28%)
Weekly Positivity Rate (1.48%)
76.45 cr Total Tests conducted so far; 10,30,016 tests conducted in the last 24 hours