হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৫.৩৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩০.৮১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৯৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,২৪,১৮৭দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ২.২৭%দা লৈরি
20 FEB 2022 9:56AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩০.৮১ (৩০,৮১,৩৩৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৫.৩৭ (১,৭৫,৩৭,২২,৬৯৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৮,৭২,৫৫৫ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,৬৬১
২শুবা দোজ
৯৯,৫২,১৩১
প্রিকোসন দোজ
৪০,৪৫,৮০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৭,৮৭৬
২শুবা দোজ
১,৭৪,১৫,৮৩০
প্রিকোসন দোজ
৫৮,৯৭,১৭৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৩৬,২৫,০৬৯
২শুবা দোজ
২,১৫,৫৭,১৫৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,০২,৯৪,৪৪৬
২শুবা দোজ
৪৩,৫৫,৪৩,০৯২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২০,৩০,৯২৫
২শুবা দোজ
১৭,৮২,৮৪,৪৩৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬১,৯৯,৫১৩
২শুবা দোজ
১১,১০,৬৫,১৫১
প্রিকোসন দোজ
৯০,০৩,৪৩৬
প্রিকোসন দোজ
১,৮৯,৪৬,৪১৬
অপুনবা
১,৭৫,৩৭,২২,৬৯৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৪৮,৮৪৭ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২০,৮৬,৩৮৩ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.২৮% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৯,৯৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২,২৪,১৮৭ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৫২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮৭,৭৬৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৫.৯৩ (৭৫,৯৩,১৫,২৪৬) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.২৭%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৬৮%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 175.37 Cr
More than 30.81 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.28%
19,968 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 2,24,187
Weekly Positivity Rate is presently at 2.27%
20 FEB 2022 9:56AM by PIB Delhi
With the administration of more than 30.81 lakh Doses (30,81,336) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 175.37 Cr (1,75,37,22,697) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,98,72,555 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,661
2nd Dose
99,52,131
Precaution Dose
40,45,802
FLWs
1st Dose
1,84,07,876
2nd Dose
1,74,15,830
Precaution Dose
58,97,178
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,36,25,069
2nd Dose
2,15,57,154
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,02,94,446
2nd Dose
43,55,43,092
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,20,30,925
2nd Dose
17,82,84,433
Over 60 years
1st Dose
12,61,99,513
2nd Dose
11,10,65,151
Precaution Dose
90,03,436
Precaution Dose
1,89,46,416
Total
1,75,37,22,697
48,847 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,20,86,383.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.28%.
19,968 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 2,24,187. Active cases constitute 0.52% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,87,766 tests being conducted. India has so far conducted over 75.93 Cr (75,93,15,246) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.27% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.68%.