Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 174.24 Cr
More than 34.75 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.03%
30,757 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 3,32,918
Weekly Positivity Rate is presently at 3.04%
17 FEB 2022 9:25AM by PIB Delhi
With the administration of more than 34.75 lakh Doses (34,75,951) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 174.24 Cr (1,74,24,36,288) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,96,65,024 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,159
2nd Dose
99,43,533
Precaution Dose
39,73,202
FLWs
1st Dose
1,84,06,721
2nd Dose
1,73,99,323
Precaution Dose
56,45,765
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,29,34,308
2nd Dose
1,85,46,964
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,93,92,751
2nd Dose
43,13,46,193
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,18,76,954
2nd Dose
17,73,80,069
Over 60 years
1st Dose
12,60,75,411
2nd Dose
11,05,08,628
Precaution Dose
86,06,307
Precaution Dose
1,82,25,274
Total
1,74,24,36,288
67,538 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,19,10,984.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.03%.
30,757 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 3,32,918. Active cases constitute 0.78% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,79,705 tests being conducted. India has so far conducted over 75.55 Cr (75,55,32,460) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.04% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.61%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৪.২৪ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৪.৭৫ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.০৩%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৭৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩,৩২,৯১৮দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.০৪% ওইরি
17 FEB 2022 9:25AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৪.৭৫ (৩৪,৭৫,৯৫১) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৪.২৪ (১,৭৪,২৪,৩৬,২৮৮) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৬,৬৫,০২৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,১৫৯
অনিশুবা দোজ
৯৯,৪৩,৫৩৩
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৭৩,২০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৬,৭২১
অনিশুবা দোজ
১,৭৩,৯৯,৩২৩
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৪৫,৭৬৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,২৯,৩৪,৩০৮
অনিশুবা দোজ
১,৮৫,৪৬,৯৬৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৪,৯৩,৯২,৭৫১
অনিশুবা দোজ
৪৩,১৩,৪৬,১৯৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,১৮,৭৬,৯৫৪
অনিশুবা দোজ
১৭,৭৩,৮০,০৬৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬০,৭৫,৪১১
অনিশুবা দোজ
১১,০৫,০৮,৬২৮
প্রিকোসন দোজ
৮৬,০৬,৩০৭
প্রিকোসন দোজ
১,৮২,২৫,২৭৪
অপুনবা
১,৭৪,২৪,৩৬,২৮৮
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬৭,৫৩৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,১৯,১০,৯৮৪ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.০৩% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৭৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩,৩২,৯১৮ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.৭৮% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ১১,৭৯,৭০৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৫৫ (৭৫,৫৫,৩২,৪৬০) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.০৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি