হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৩.৪২ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৪.৬৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৮২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৭,৪০৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪,২৩,১২৭দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৩.৬৩%দা লৈরি
15 FEB 2022 9:23AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৪.৬৮ (৪৪,৬৮,৩৬৫) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৩.৪২ (১,৭৩,৪২,৬২,৪৪০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৫,২৬,৮৯৯ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৯,৭০১
২শুবা দোজ
৯৯,৩৬,১৪৮
প্রিকোসন দোজ
৩৯,১৫,৭০৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৫,৭৬৭
২শুবা দোজ
১,৭৩,৮৫,৬৬৫
প্রিকোসন দোজ
৫৪,৬৯,১২৭
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,২৪,৩৪,৫৫৮
২শুবা দোজ
১,৬৪,০৮,৮৪১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৮৬,৬২,১৩৩
২শুবা দোজ
৪২,৮৪,২১,৩৬৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১৭,৪৩,৮৭৯
২শুবা দোজ
১৭,৬৭,৩৪,৫১১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৯,৭৫,৭৪৫
২শুবা দোজ
১১,০১,১০,৩৯৮
প্রিকোসন দোজ
৮২,৫৮,৮৯৪
প্রিকোসন দোজ
১,৭৬,৪৩,৭২৫
অপুনবা
১,৭৩,৪২,৬২,৪৪০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৮২,৮১৭ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,১৭,৬০,৪৫৮ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৮২% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৭,৪০৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪,২৩,১২৭ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৯৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,২৯,৫৩৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৫.৩০ (৭৫,৩০,৩৩,৩০২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৩.৬৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ২.২৩%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 173.42 Cr
More than 44.68 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 97.82%
27,409 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 4,23,127
Weekly Positivity Rate is presently at 3.63%
15 FEB 2022 9:23AM by PIB Delhi
With the administration of more than 44.68 lakh Doses (44,68,365) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 173.42 Cr (1,73,42,62,440) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,95,26,899 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,99,701
2nd Dose
99,36,148
Precaution Dose
39,15,704
FLWs
1st Dose
1,84,05,767
2nd Dose
1,73,85,665
Precaution Dose
54,69,127
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,24,34,558
2nd Dose
1,64,08,841
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,86,62,133
2nd Dose
42,84,21,369
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,17,43,879
2nd Dose
17,67,34,511
Over 60 years
1st Dose
12,59,75,745
2nd Dose
11,01,10,398
Precaution Dose
82,58,894
Precaution Dose
1,76,43,725
Total
1,73,42,62,440
82,817 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,17,60,458.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.82%.
27,409 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 4,23,127. Active cases constitute 0.99% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,29,536 tests being conducted. India has so far conducted over 75.30 Cr (75,30,33,302) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.63% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.23%.