হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৭১.২৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬.৪৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.৯৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬৭,০৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৭,৯০,৭৮৯দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌদিক ৬.৫৮%দা লৈরি
10 FEB 2022 9:21AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬.৪৪ (৪৬,৪৪,৩৮২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭১.২৮ (১,৭১,২৮,১৯,৯৪৭) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯১,১৭,৮৭৯গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৮,৬৭৯
২শুবা দোজ
৯৯,১৬,৫৬৬
প্রিকোসন দোজ
৩৭,৭৪,৬০৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৩,৬৯২
২শুবা দোজ
১,৭৩,৪৭,৮৯৭
প্রিকোসন দোজ
৫০,৬৮,৮৬০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,০৮,৯৬,৪০০
২শুবা দোজ
১,০৫,২৩,৪৮৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৬৫,৬৩,৪১৫
২শুবা দোজ
৪২,১৩,৪৭,১৭৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১৩,২৬,৯২৬
২শুবা দোজ
১৭,৫১,৮৯,২০১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৬,৫২,২৭৮
২শুবা দোজ
১০,৯১,৩৮,৪৬৫
প্রিকোসন দোজ
৭২,৭২,৩০৩
প্রিকোসন দোজ
১,৬১,১৫,৭৬৮
অপুনবা
১,৭১,২৮,১৯,৯৪৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৬৭,৮৮২ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৪,১১,৮০,৭৫১ নাবা ফখ্রে ।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.৯৫% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬৭,০৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৭,৯০,৭৮৯ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.৮৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,১১,৩২১ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৪.৬১ (৭৪,৬১,৯৬,০৭১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৬.৫৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৪.৪৪%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 171.28 Cr
More than 46.44 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 96.95%
67,084 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 7,90,789
Weekly Positivity Rate is presently at 6.58%
10 FEB 2022 9:21AM by PIB Delhi
With the administration of more than 46.44 lakh Doses (46,44,382) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 171.28 Cr (1,71,28,19,947) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,91,17,879 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,98,679
2nd Dose
99,16,566
Precaution Dose
37,74,605
FLWs
1st Dose
1,84,03,692
2nd Dose
1,73,47,897
Precaution Dose
50,68,860
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,08,96,400
2nd Dose
1,05,23,483
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,65,63,415
2nd Dose
42,13,47,177
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,13,26,926
2nd Dose
17,51,89,201
Over 60 years
1st Dose
12,56,52,278
2nd Dose
10,91,38,465
Precaution Dose
72,72,303
Precaution Dose
1,61,15,768
Total
1,71,28,19,947
1,67,882 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,11,80,751.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.95%.
67,084 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 7,90,789. Active cases constitute 1.86% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,11,321 tests being conducted. India has so far conducted over 74.61 Cr (74,61,96,071) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 6.58% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.44%.