হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
10 FEB 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭১.২৮ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৭,৯০,৭৮৯দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ১.৮৬%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৬.৯৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৬৭,৮৮২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১১,৮০,৭৫১দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬৭,০৮৪ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৪.৪৪% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৬.৫৮%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৪.৬১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৫,১১,৩২১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
10 FEB 2022 9:10AM by PIB Delhi
171.28 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 7,90,789
Active cases stand at 1.86%
Recovery Rate currently at 96.95%
1,67,882 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,11,80,751
67,084 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.44%)
Weekly Positivity Rate (6.58%)
74.61 cr Total Tests conducted so far; 15,11,321 tests conducted in the last 24 hours