Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 FEB 2022 9:05AM by PIB Delhi
168.47 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,35,569
Active cases stand at 3.42%
Recovery Rate currently at 95.39%
2,46,674 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,00,17,088
1,49,394 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (9.27%)
Weekly Positivity Rate (12.03%)
73.58 cr Total Tests conducted so far; 16,11,666 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
04 FEB 2022 9:05AM by PIB Imphal
নেস্নেল ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৮.৪৭ কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৪,৩৫,৫৬৯দা লৈরি
এক্তিব কেসশিংনা ৩.৪২% ওইরি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৫.৩৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৪৬,৬৭৪ ফগৎলক্তুনা পুন্না ফগৎলকখিবা অসি ৪,০০,১৭,০৮৮ শুখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪৯,৩৯৪ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী পোজিতিব ওইবগী চাং (৯.২৭%)
চয়োলগী পোজিতিব ওইবগী চাং (১২.০৩%)
হৌজিক ফাওবদা পুন্না তেস্ত করোর ৭৩.৫৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৬,১১,৬৬৬ তৌখি।