হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৬.০৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.৩৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৯,৯১৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৮,৩১,২৬৮দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৫.৭৫%
31 JAN 2022 9:32AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৮ (২৮,৯০,৯৮৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৬.০৩ (১,৬৬,০৩,৯৬,২২৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮১,৮৩,২৬০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৫,৩১৪
২শুবা দোজ
৯৮,৬৪,৩৮৬
প্রিকোসন দোজ
৩৩,১০,২৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৫,৭৯৬
২শুবা দোজ
১,৭২,৩১,৮৫৬
প্রিকোসন দোজ
৩৭,৬২,৬৭২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৫৯,৯৯,৫৩৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,০৩,৭৮,৭১০
২শুবা দোজ
৪০,৩৭,৩৪,২২৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০১,৭৮,২৯৭
২শুবা দোজ
১৭,০৯,৮১,৪৮০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪৮,০৬,১৭৮
২শুবা দোজ
১০,৬৫,৭২,২৫৩
প্রিকোসন দোজ
৪৭,৮৫,২২২
প্রিকোসন দোজ
১,১৮,৫৮,১৯০
অপুনবা
১,৬৬,০৩,৯৬,২২৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৬২,৬২৮ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৮৯,৭৬,১২২ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.৩৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৯,৯১৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৩১,২৬৮ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৪৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,৩১,১৯৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭২.৮৯ (৭২,৮৯,৯৭,৮১৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৫.৭৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৫.৭৭%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 166.03 Cr
More than 28 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 94.37%
2,09,918 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 18,31,268
Weekly Positivity Rate is presently at 15.75%
31 JAN 2022 9:32AM by PIB Delhi
With the administration of more than 28 lakh Doses (28,90,986) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 166.03 Cr (1,66,03,96,227) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,81,83,260 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,95,314
2nd Dose
98,64,386
Precaution Dose
33,10,296
FLWs
1st Dose
1,83,95,796
2nd Dose
1,72,31,856
Precaution Dose
37,62,672
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,59,99,539
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,03,78,710
2nd Dose
40,37,34,228
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,01,78,297
2nd Dose
17,09,81,480
Over 60 years
1st Dose
12,48,06,178
2nd Dose
10,65,72,253
Precaution Dose
47,85,222
Precaution Dose
1,18,58,190
Total
1,66,03,96,227
2,62,628 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,89,76,122.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.37%.
2,09,918 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 18,31,268. Active cases constitute 4.43% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 13,31,198 tests being conducted. India has so far conducted over 72.89 Cr (72,89,97,813) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 15.75% and the Daily Positivity rate also reported to be 15.77%.