Prime Minister's Office
PM remembers Mahatma Gandhi on his Punya Tithi
30 JAN 2022 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Mahatma Gandhi on his Punya Tithi.Today, on Martyrs’ Day, the Prime Minister also paid homage to all the greats who courageously safeguarded our nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Bapu on his Punya Tithi. It is our collective endeavour to further popularise his noble ideals.
Today, on Martyrs’ Day, paying homage to all the greats who courageously safeguarded our nation. Their service and bravery will always be remembered."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাত্মা গান্ধীগী পুন্য তিথীদা মহাকপু নীংশিংখ্রে
30 JAN 2022 9:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী পুন্য তিথীদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। ঙসি, অথৌবশিংগী নুমিৎ অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাকপু ঙাক-শেন্নবগীদমক্তা মথৱাই কত্থোকখ্রবা অথৌবশিংবুসু নীংশিংদুনা মখোয়গী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত্তা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“বাপুবু মহাক্কী পুন্য তিথীদা নীংশিংলি। মহাক্কী ৱাখল্লোনবু হেন্না খুমাং চাউশিলহন্নবা ঐখোয় পুম্নমক্না হোৎনমিন্নগদবনি।
ঙসি, অথৌবশিংগী নুমিৎ অসিদা লৈবাকপু ঙাক-শেন্নবগীদমক্তা মথৱাই কত্থোকখ্রবা অথৌবশিংবুসু নীংশিংদুনা মখোয়গী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী মথৌনা অমসুং কত্থোকপশিংবু মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈগনি”।