হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৫.০৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৮৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৫,৫৩২ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২০,০৪,৩৩৩দা লৈরি
চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত হৌজিক ১৬.৮৯%দা লৈরি
29 JAN 2022 9:42AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৬ (৫৬,৭২,৭৬৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৫.০৪ (১৬৫,০৪,৮৭,২৬০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১৮০,৫০,১২৬ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৪,৫০৪
২শুবা দোজ
৯৮,৫১,৫০৬
প্রিকোসন দোজ
৩১,৮০,২৪৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৪,১৮৭
২শুবা দোজ
১,৭২,০১,৮৪১
প্রিকোসন দোজ
৩৪,৯৫,১৫৫
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৫০,০৫,৬৬৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৮৭,৭৮,২৬০
২শুবা দোজ
৩৯,৯৭,৩০,৮৯৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯৮,৭১,৪১১
২শুবা দোজ
১৬,৯৭,৮৭,৮০৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪৫,৮১,৩৪২
২শুবা দোজ
১০,৫৮,৫৩,৪০৩
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৬১,০৪৩
প্রিকোসন দোজ
১,১০,৩৬,৪৪৩
অপুনবা
১,৬৫,০৪,৮৭,২৬০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩,৩৫,৯৩৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৮৩,৬০,৭১০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৮৯% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৫,৫৩২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২০,০৪,৩৩৩ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৯১% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৭,৫৯,৪৩৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭২.৫৭ (৭২,৫৭,৭৪,৭০৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৮৯%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৩.৩৯%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 165.04 Cr
More than 56 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.89%
2,35,532 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 20,04,333
Weekly Positivity Rate is presently at 16.89%
29 JAN 2022 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of more than 56 lakh Doses (56,72,766) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 165.04 Cr (165,04,87,260) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 180,50,126 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,94,504
2nd Dose
98,51,506
Precaution Dose
31,80,245
FLWs
1st Dose
1,83,94,187
2nd Dose
1,72,01,841
Precaution Dose
34,95,155
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,50,05,663
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,87,78,260
2nd Dose
39,97,30,894
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,98,71,411
2nd Dose
16,97,87,806
Over 60 years
1st Dose
12,45,81,342
2nd Dose
10,58,53,403
Precaution Dose
43,61,043
Precaution Dose
1,10,36,443
Total
1,65,04,87,260
3,35,939 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,83,60,710.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.89%.
2,35,532 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 20,04,333. Active cases constitute 4.91% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 17,59,434 tests being conducted. India has so far conducted over 72.57 Cr (72,57,74,705) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 16.89% and the Daily Positivity rate also reported to be 13.39%.